Fabulous Fredag uge 10 <3

Glædelig Fabulous fredag <3

Idag har jeg haft besøg af en veninde, der gerne ville ha nogle forskellige tips til lægge hendes makeup – hvis der skulle gøres lidt mere med ud af det. Og jeg håber I har lyst til at kigge med – og måske også få lidt inspiration med på vejen 🙂

Her har vi Stine. En naturlig rigtig køn pige <3

0f717a53-3d78-4374-ac5e-75c14dd49760

I stedet for at starte med en primer – lagde jeg en ansigts olie på Stines ansigt før make uppen. Stine har ingen fine linjer der skal dækkes – så olien gør at vi undgår tekstur i foundationen når bliver lagt. Jeg har brugt en beauty blender til at lægge foundationen.

c2501c8b-135f-4c89-9354-8a90388892c5

Jeg startede øjen make uppen med at lægge en skygge – ca samme farve som Stines hud. Hele vejen op til brynet, for at få en fin ensartet base.

Så har jeg lagt en lys brun skygge på låget, samme farve har jeg også lagt under øjet – og så har jeg valgt en lidt mørkere farve, som jeg har lagt på globe linjen (rammet det lysebrune låg ind)

Til sidst har jeg valgt en endnu mørkere farve, som jeg har brugt til at lave et < (sidelæggende v) i den yderste øjenkrog.

c2115fe5-caed-4318-9a02-297a8a39c0f4

Så skal det hele blendes godt sammen. så vi ikke kan se hvor den ene farve begynder og den anden slutter. Det kan godt betyde at den mørke skygge ligger på det meste af øjenlåget – så du kan tage den lyse farve du startede med, og tegne formen op – op mod brynet, og i øjenkrogen – til den form du ønsker skyggen skal være. 🙂 Jeg kar valgt at give formen et hint af katte øje 😉 Og så har jeg lagt lidt highlight i øjenkrogen, som hjælper øjene til at fange lyst bedre.

c7083ad9-f2d6-4fd2-a85f-707fcea6da7e

Brynet har jeg tegnet op med Divadermes brow extend. Og har understreget formen af brynet ved at tegne det op med en lys streg – som jeg har tonet ud bagefter.

823bec97-920c-4dfa-8fc1-4d75473ea8a9

Stine kan ikke lide skarpe eyelinere – så for at give stregen en “smudge” effekt, har jeg valgt en sort/brun skygge, som jeg har tegnet op med en præcisions pensel. Under øjet har lavet stregen ekstra bred ud mod den ydre kant af øjet, for at Stine får endnu mere fokus på hendes fine mandelformede øjne 🙂 Den våde kant har jeg tegnet på med den lyse blyant – for at få øjnene til at se endnu større ud.

a8144af7-8427-448d-a8e7-0c61003ae1d0

Stine klager selv over, at hun synes at hendes ansigt er for rundt – Så jeg har lavet en lille smule contour lige under kindbenet, ved hår grænsen i panden, på siden af næsen og lige under kæben – og har tonet stregerne GRUNDIGT ud 😉 For at lystet kommer til at ramme Stines ansigt på den bedste måde, har jeg lagt highlight mellem Stines bryn, næseryg, kindben, ved siden af næseborene, på amor buen og hage.

Stine kunne godt tænke sig lidt større læber. Jeg har lagt lidt olie på læberne før jeg lagde makeuppen. For hvis der er noget der kan få læber til at se små ud – er det hvis de er tørre. 😉 Jeg har lagt en streg, liiiige uden for Stines naturlige læbekant. Lægger man den for meget udenfor, kommer det hurtigt til at se optegnet ud 😛 Jeg har farvet læberne op, med en læbestift der var en lille smule lysere end stregen. Og til sidst duppede vi en gloss på “truttet” af læben – for at gøre det sidste, for at få læberne til at se større ud.

e6dd4340-0190-497b-8428-abef33ec4482

Her er det endelige resultat. <3 Et resultat der lidt mere end bare en almindelig hverdags makeup, men stadig så naturlig at det ikke behøver at være en “fest-situation” for at den kan bruges.

Jeg håber du har fået noget inspiration med dig – og måske har fået lyst til at svinge makeup penslerne, og gøre denne fredag endnu mere fabulous <3

 

 

2 kommentarer

  • Nanna

    Hvor er det flot Sara! Du er mega dygtig!! 😊 Knus fra din næsten nabo 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Beautyaddict

      Mange mange tak😍 du skal jo bare sige til hvis du skal ha en omgang💕🌸

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg