Goodiebox Januar

img_7781Så må det være tid til at få afsløret hvad der var i goodieboxen. Jeg røg en tur på skadestue og blev syet, så det går ikke så hurtigt på 1. etage idag. (som min kæreste ville sige det; heller ikke idag)

Det første produkt en Invisible Pores Night Detox Serum, fra @figs & rouge, der lover at gøre porerne mindre og renser huden i dybden. Jeg har brugt den under min dagcreme idag, og synes at den gør det godt.
Så er der Radiance Face Oil fra @balance me. Jeg er stor fan. Den fugter virkelig huden fint uden at fedte den. Den påføres dog med en rulle, lige som en roll on deo. Det skal man lige vende sig til, og det er måske ikke så lækkert at påføre en olie med en rulle – men man kommer ihvertfald ikke til at få for meget produkt ud af flasken.
Den næste er Creme To Powder Blush fra @sleek make up. Jeg er begyndt at blive lidt vild med de ting jeg får prøvet fra Sleek. Og denne blush er ingen undtagelse! Den er super pigmenteret, og det er fantastisk at den er så farvestrålende. Jeg elsker Farver i makeup, men du skal lige passe på at du ikke får for meget produkt på huden. Ellers ligner du en der har fået en lussing
Next: Dry Bush Body fra @coolcare. En fin børste til at tørbørste til at få gang i blodcirkulationen.
Så er der Paint Mask fra @comme deux der lover at den efterlader huden strålende og hydreret. Jeg har desværre ikke fået den prøvet endnu. Men det er da en sjovt med en lyserødmaske
@carmex Original Lip Balm. Denne læbepommade er super god. Men den var, fra mit synspunkt, lidt af en skuffelse. Jeg prøvede Carmex første gang for 7 år siden, så for mig var der ikke noget nyt eller spændende ved denne.
Det sidste produkt i pakken er GUM Soft Advanced fra @sunstar. Altså de virker rigtig fint. Jeg vil rigtig gerne anbefale dem, Og kan heller ikke udelukke at jeg kommer til at købe dem engang i fremtiden. Goodieboxens tema er også cheer up, så det er også klogt tænkt. Meeen tandstikker i en goodiebox…? Selvom mit tandkød måske ikke er enig, er der bare ikke så meget forkælelse ved tandstikker.
Det var så denne månedes Goodiebox <3 Alt i alt Synes jeg den var rigtig lækker, og glæder mig allerede til hvad næste måneds box mon kan være. Hvad tænker I om den? Og er der andre der er medlem af disse boxe, der vil dele hvad der var i deres?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautyaddict