Fabulous Fredag uge 21

Olioli – Meditations App

Reklame

 

Vi har ca 50.000 tanker hver eneste dag, og langt langt største delen af dem er ufrivillige. Vores hoveder kører på højtryk de fleste af vores vågne timer, og det er faktisk ret sjældent af vi giver hovedet lov til at få et pusterum, der kan hjælpe os til at få klarhed.

 

Heldigvis er både mindfullness og meditation ved at blive mere udbredt og ikke mindste acceptabelt 🙂

 

De sidste 14 dag har jeg lyttet til en app der hedder OLIOLI <3. Det er et fantastisk redskab til dig der godt kunne tænke dig at integrere meditation i din hverdag – Jeg vil fortælle lidt om hvordan den virker, og hvorfor jeg helt bestemt vil anbefale den 🙂

For de fleste kan det være ret svært, bare at sætte sig ned og meditere. Så derfor er den perfekte start, at høre guidede meditationer. Det næste spørgsmål er så: hvor skal jeg gå igang og hvilken meditation skal jeg vælge? Der findes jo et hav a guidede meditationer, men OLIOLI har lavet deres app så smart, at de har inddelt deres meditationer i 8 forskellige kategorier. Føler du dig stresset, har du angst, mangler du selvværd, har du svært ved at falde i søvn, eller kunne dit fokus blot bruge et boost? Så klikker du dig bare ind på, hvad lige præcis du har brug for. Du behøver heller ikke vælge et bestemt emne, du kan også vælge efter hvor lang tid, du kunne tænke dig at meditere – det kan være alt fra 0 – 10 minutter, hvis du blot har en kort pause og ganske kort har brug for et “intermetzzo” eller over 40 minutter for en dybere “terapi”

Hvad gør meditationen overhovedet for mig? Der er stadig mange der ser meditation som noget der hører en svunden tid i Indien til. Dog underviser jeg selv i mindfullness, og ser heldigvis en stigende tendens til – at folk er begyndt at få en større interesse for emnet igen. Meditation lader vores meget hurtige hjerne komme lidt ned i gear, og gør man det jævnligt kommer vores tanker ikke så tilfældigt mere – Det betyder at vi får mere ro og nærvær i de situationer vi er i, i løbet af en dag. Du behøver heller ikke lide af stress, eller lavt selvværd for at meditere. En af de fantastiske “bivirkninger” du kan få af at meditere – er faktisk en højere IQ. Fordi du lige præcis får gjort “hovederent”, så din hjerne ikke bruger krudt på at gå og tænke over noget ligegyldigt, du gjorde lang tid tilbage. – Det er da smart 😀

 

OLIOLI’s meditations app har også en JUNIOR afdeling for børn, hvor du kan vælge et emne (de samme som hos de voksne), en alders gruppe (fra under 5, til over 12), og hvor lang tid der skal bruges. Det gør det igen, rigtig nemt, hvis du har et barn der kan have svært ved at sove, kører i et ALT for højt gear, eller noget helt syvende 😉

OLIOLI har pt. 17 håndplukkede instruktører (og flere kommer løbende til, da OLIOLI’s ambition er at blive danmarks største og bedste meditations app), der alle kommer med deres bedste meditationer til dig. Alle lever de op til OLIOLI’s høje krav, så du er i de aller bedste hænder.

Som tidligere nævnt har jeg brugt OLIOLI’s meditations app i 14 dage. Jeg mediterede i forvejen, men jeg kan alligevel mærke en forskel. Jeg har lært mig selv bedre at kende, og jeg har fået mere ro og mentalt overskud til de små udfordringer der ligger i hverdagen. Jeg har stadig tankemylder, men jeg er meget mere bevidst omkring det, og med hjælp fra de redskaber jeg har fået fra app’en – kan jeg med større ro, stoppe tankerne igen.

Jeg glæder mig efterhånden til min daglige meditation – hvor jeg får helt ro i krop og sind, og boostet mit humør for resten af dagen <3

OLIOLI’s meditations app kan bruges af ALLE, barn som gammel, og hvad erfaring du tidligere har haft med mediation. App’en er gratis at hente, og dagens meditation er lige ledes også gratis.

Har du lyst til at læse mere om OLIOLI, kan du gøre det lige HER

 

Rigtig god fornøjelse <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fabulous Fredag uge 21