shoppe guide, 20% på makeup i Matas

Stress rynker:/

En ting der virkelig kan gøre en træt og rynket at se på er stress:( Vores mentale sindstilstand betyder mere for huden end vi lige går og tror. Den Ph værdi vi har i kroppe og iltningen af vores blod har stor påvirkning på hvordan stresshormoner trives i kroppen.

Hvis du vil din stress til livs (så godt som du nu kan), er der nogle forskellige punkter på kroppen du kan lære at tjekke op på, og få dem til at slappe af.

PUNKTET MELLEM ØJENBRYNENE: tit og ofte rynker vi vores bryn hvis vi bekymrer os, det er derfor vi kalder rynkrene mellem brynene bekymringsrynker;) Derfor kan du i løbet af dagen tjekke punktet mellem brynene, og se om der er spændinger – hvis dette er tilfældet kan du forstille dig at der bliver lagt en varm sten mellem brynene, der “smelter” spændingerne væk <3

DINE KÆBER: Hvis vi har lidt angst/stress i kroppen, er det også meget typisk at vi spænder i kæbepartiet. En god måde at komme af med dem, er faktisk at pruste som hest:P

DINE SKULDRE: Det er ikke for sjov at vi siger af vi bærer en tung byrde på vores skuldre. Tjek at de ikke sidder helt oppe ved ørene – og hvis de gør, så hiv dem lige en lille smule længere op, og giv HELT slip på dem – så de kommer helt ned på plads igen.

Bare det at du bliver bevidst – om der er spændinger i et af disse punkter, gør at de stille og roligt bliver mere og mere afslappede – og det gør resten af dig også <3

img_7897Hver onsdag underviser jeg i Yoga på Rønshovede højskole. Vi slutter af med en guidet meditation<3

Den ting der faktisk hjælper mig aller mest hvis jeg er stresset, er at meditere. Men der er mange der ikke forstår meditation eller har ro til det. Så er der et lille trick der tager 30 sekunder, som jeg vil anbefale til dig, hvis du ikke er til at meditere.

Sæt dig i en afslappet stilling, og tjek at dine 3 punkter slapper af. luk så øjene og tag 3 vejrtrækninger HELT ned i det aller dybeste af maven. HELT ned i skam benet. De 3 vejrtrækninger gør ilten kommer bedre rundt i kroppen, og stresshormonerne ikke vokser på samme måde som ellers. 🙂 Bare en gang om dagen, eller hvis du synes at du er begyndt at stresse.

Hvis du er til meditationer, så vil jeg helt bestemt anbefale at du ligger dig tilbage og lytter til hende her. Hun giver ihvertfald en skøn ro <3

https://www.facebook.com/523997584422190/videos/940691549419456/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shoppe guide, 20% på makeup i Matas