Fabulous Fredag uge 16 <3

Dr Grandel hudanalyse :)

I dag har jeg været en tur på apoteket og fået lavet en gratis hudanalyse, af en konsulent fra Dr Grandel.

Min hud, har som mange andre mødres, lidt overlast af først en hård graviditet og så den første tid som mor – hvor sund mad, væske og nok søvn ikke er hverdagskost. 😛 Så jeg var lidt spændt på hvad en hudanalyse ville fortælle mig.

Testen målte fugtigheden, elasticiteten, hudtype, porernes størrels, pigmenteringen, sensitiviteten, rynker og tilstoppede pore.

img_0605

Jeg kendte en lille smule til Dr Grandel i forvejen, da det er tysk mærke – og jeg bor ikke så langt fra den tyske grænse, hvor jeg tit handler ind. Her faldt jeg over deres cell repair ampuller, som jeg er blevet ret meget fan af. En bonus info: Dr Grandel var det første hudplejemærke der har brugt stam celler i deres hudplejeprodukter. De brugte stam celler fra en schweizisk æblesort – så ved du det 😉

Den sidste måneds tid er jeg gået meget op i mine hyaluroner, både i pleje cremer, masker og faktisk også begyndt at indtage det i pille form, og det kunne heldigvis også ses på hudanalysen.

bb157e3a-397e-4c55-a29b-464bb0aff3ad

Jeg havde 94 ud af 100 af fugt i huden, og 87  ud af 100 i elasticiteten. Det var det jeg havde kæmpet hårdt for at få genoprettet, så det var skønt at se at mit arbejde lykkedes 🙂 Det knap så gode var, at mine porer var ret tilstoppede. De var heldigvis så små, at der let kunne gøres noget ved det. Og så var min hud også ret sensitiv, så jeg skulle sørge for lidt mere pleje end blot fugten/hyaluronerne..

En af de ting som jeg fik anbefalet var en AHA Frugtsyre Peeling, som jeg skulle sove med under min natcreme i en måned – så det bliver spændende at se om det giver et resultat <3

Det var rart at få lavet en hudanalyse, så jeg kunne se hvad mit udgangspunkt var, og hvad jeg skal arbejde mere med.

Har du prøvet, eller hvor ofte får du laver analyse af huden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fabulous Fredag uge 16 <3